Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Vinäger och solpanik.

Middag på Vinäger vankades dagen efter.

En gammal Åre-kompis till mig, Johan Källstrand, driver den restaurangen tillsammans med någon som jag inte vet vem. Hur som helst är det en riktig liten Visby-pärla.

Inne på den lilla gården känns det verkligen som att man befinner sig i ett helt annat land (hela Gotland känns ju förresten så!) med vita krispiga möbler, vindruvsrankor och en liten fontän i mitten.

Maten var riktigt bra, vinet likaså. Absolut värt att gå dit!

Maria Danielsson som är snowboardproffs och Anna Forsberg som är marknadschef på Holiday Club i Åre i ett soligt Visby. 

Fem minuter senare: Maria Danielsson som är snowboardproffs och Anna Forsberg som är marknadschef på Holiday Club i Åre i ett regnigt Visby. 

Caroline Schager.

Carros pappa Acko Schager tittade förbi och bjöd på rosé. Mycket trevligt. Det var verkligen fem minuter steksol, fem minuter pissregn, fem minuter steksol etc. Men jag och Lina lyckades snappa åt oss de bästa platerna under vindruvsrankorna så vi var safe.

Vi fick fler spontana förbipasserade besök. Som alltid när man är i Visby är det ju en hel hög bekanta ansikten. Kristoffer Schött-Qvist som har eventbyrån Eventyr gled runt på stan.

Sen fortsatte vi ut till Gutekällaren även denna kväll. Efterfest, morgonpromenad och annat kul. Två festkvällar i rad innan jag lämnade high rollin’ citylife och tog mitt pick och pack vidare på Gotland…

Mer om det senare!

Nu ska jag göra frukost. Var en snäll storasyster i går och hämtade min lillasyster Isabel på Arlanda i natt. Så jag har sovit tills nu. Den lilla jävlen har varit i Grekland en hel månad och bara slappat. Själv har jag två veckor kvar av min semester och har solpanik. Det går ju inte att vara kvar här om det ska hålla på och regna hela tiden. Tips på vart jag ska åka någon?

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar