Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Välkommen hem til Sibirien Andrea!

Middagen i Torekov i går blev på Toras Café.

Jag letade febrilt efter morgonrockar och såg faktiskt en grupp stå och hänga precis när vi svängde in i stan men då var jag för hungrig för att orka stanna och gå och ut ta bild.

Det blev förresten grillad oxfilé med massor av goda rotfrukter och bea. Det var bra.

Jag och Ida Nord-Larsson.

En kines och Ida Nord-Larsson.

Magnus Linder från Fieldwork och hans syster Andrea Linder. Fina syskon.

Andrea har precis flyttat till Sverige igen efter 9 år i N.Y. Jag vet inte om jag tycker att hon är komplett galen som lämnat en sådan härlig stad…, eller jo jag vet vad jag tycker. Efter en sådan här sommarkväll i Torekov som vi hade så känner jag att Sverige är the shit. Välkommen hem till Sverige Andrea! (Feel free att byta ut ordet Sverige mot Sibirien any time iofs, vi satt alla och kurade under varsin tjock jäkla filt).

Nu ska jag sätta mig i bilen och åka till Helsingborg för ett möte med vår VD Stefan Olsson som numera bor där.

Hej så länge!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar