Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Tjejer om Killar!

 

Här den första av många intervjuer med kvinnliga modebloggare och deras syn på män och herrkläder. Först ut är min goda vän Emma Arvida Byström, fotobloggare med en förkärlek för obscena t-shirts, girlcrushes, nitar och ett outtömligt behov av att byta frisyr. www.arvidabystrom.blogspot.com

 

  • Vad inspirerar dig mest just nu?

Jag är lite delad nu för så fort mitt hår inte är riktigt som jag vill att det ska vara så har jag svårt att veta hur jag ska klä mig. Just nu håller jag på att spara ut det till lite längre… Men jag såg här om dagen Factory Girl, så Edie Sedgwick känns lite spännande.

  • Vilket är bästa stylingtipset för killar?

Alltså det är svårt att ge ett konkret stylingtips, först och främst ska man klä sig i det man själv känner sig bekväm i och utifrån det kan man se till att det blir snyggt. Jag gillar när man är stilsäker och ser bekväm ut i det man har på sig, då kan nästan vad som helst vara snyggt.

  • När är killar som snyggast?

När de är bekväma i sig själv och självsäkra på ett fint sätt. Inte stöddigt och kaxigt.

  •  Vad vill du se mer/mindre av på killar?

Jag tycker det är väldigt charmigt med tatueringar, töjningar och liknande saker just nu så det skulle jag utan tvekan vilja se mer av. Och någon jag DEFINITIVT vill se mer av är långt hår! Som hanson på 90talet.
Något jag däremot inte riktigt kommit överens med är kepor.

 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar