Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Tack och adjö!

För ett halvår sedan satt jag och skrev det första inlägget till denna blogg. Idag, sex månader och 161 inlägg senare, skriver jag det sista inlägget. Det första inlägget författades en kall och grå dag i januari med ett skelett till träd utanför för fönstret. Nu skiner solen och det mäktiga trädet utanför fönstret står i full grönska.

 

Ni undrar kanske varför jag slutar blogga? Det är nämligen så att jag är så lyckligt lottad att jag fått ett jobb direkt efter min examen. Imorgon är jag inte en student som går till universitet utan en anställd som går till kontoret. Glädjen jag känner inför detta går inte att beskriva!

 

Den semi-offentliga roll som jag har på denna blogg är dock inte helt förenlig med den roll jag kommer att ha i mitt nya arbete och därför måste jag tyvärr kasta in handduken. Det finns emellertid inget som säger att den Unge Gentlemannen inte kommer att återuppstå någon gång i den oskrivna framtiden.

 

Jag vill avsluta med att tacka för denna tid och alla vänliga ord jag fått höra av er! Det har varit oerhört roligt att arbeta med denna blogg och jag kommer verkligen att minnas denna tid!

 

Tack för mig!

 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar