Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Sova stående är det nya svarta.

Kom just hem från kontoret. Så trött att jag knappt orkar andas efter en minst sagt hektiskt dag.

I morgon har vi nämligen pressfrukost och ska presentera vinnarna av Cafés Stora Modepris 2009.

Bra vinnare är det! Kolla in här i morgon så får du se vilka det är och bilder från frukosten.

Nu ska jag fixa de sista sakerna inför i morgonl. I några timmar eller så. Ska gå upp klockan sex i morgon bitti. Lovely! Kanske borde sovit kvar på PUB efter jag var där på möte i kväll, eftersom det är där vi har pressfrukosten i morgon. Säljer de sängar där förresten? Glömde faktiskt att kolla…

Säng förresten, vem behöver en säng. Jag skulle närmare bestämt kunna somna stående.

Fick även ett äckligt käckt mms från min kompis Daytradern när jag hade som mest att göra i dag. Han den råttan är i Kroatien och glassar runt på en härlig båt. Livet är rättvist. Segla runt på en båt i kristallklart vatten vs. sova stående?

Jag valde tydligen det senare.

(Men jag har fortfarande ett roligt jobb…hahaha)

 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar