Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Smörgåstårta. En riktigt smarrig sådan.

Sommaren. Fester. Sena kvällar och lata dagar. Grill, sill, dill. pill. Och allt som hör till. Som typ öl. Fast det dricker ju jag rätt sällan iofs. Jag är mer för bubbel. Vilket bubbel som helst egentligen så länge det inte är sött. Sött bubbel kan vara bland det äckligaste jag vet! (Förresten är ett hett tips gällande bubbel ett som heter Rotari. Gärna rosévarianten.)

Det blir rätt mycket bubbel i mitt jobb som eventansvarig på Café, ELLE, ELLE Interiör och ELLE mat och vin. Jag är ute på en hel del roliga saker. Reser mycket, träffar folk, berättar dåliga historier, fotograferar, dansar, kollar in nya klubbar, modeveckor, utländska event, dj:s och håller reda på vilka som är landets senaste it-girls och boys för att få fram dem bästa mixen till våra gästlistor. Det är ungefär sånt som den här bloggen kommer handla om. Det och om alla de jag jobbar med, hänger med och alla som är grymt roliga och härliga helt enkelt. Allt detta i en salig blandning.

Det kommer också att handla om smörgåstårta. Massor av smörgåstårta. Hoppas att du gillar det! Med konserverade mandariner. Och bubbel. Välkommen!

Puss/Stina

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar