Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Se Robin Söderling i Båstad! (Kanske även Björn Borg)

Snart åker jag till Marstrand men direkt där i från vidare ned till tennismeckat Båstad. För det är inom kort dags för Swedish Open.

Jag älskar tennis så för mig är det en dröm att åka ned. Älskade dock inte tennis så värst mycket förrförra sommaren då jag slet av korsbandet under en tennismatch mot min ärkerival (och även redaktionschef på ELLE) Mari Jansson.

Hur som helst.

Café och Läkerol ger nu även dig chansen att vinna exklusiva VIP-biljetter för att se tennismatcherna på plats! (Ni behöver inte sitta med mig jag lovar.)

Läkerol firar nämligen 100 år i år och firar detta tillsammans med Café genom att tävla ut VIP-biljetter till Catella Swedish Open.

Läkerol har en lång historia av att samarbeta med sport- och idrottsstjärnor – inte minst det svenska tennisesset Björn Borg som var ansiktet utåt under 80-talets början.

I priset ingår två VIP-biljetter som ger dig och din vän tillträde till VIP-terassen där dagen börjar med att ni hälsas välkomna av en svensk tenniscelebritet som presenterar dagens program samtidigt som det bjuds på förfriskningar. Ni sitter på de bästa platserna närmast center courten.

Så här tävlar du:

Vad har Läkerol för känd slogan?

Hur många Läkerol-askar kommer jag att trycka i mig om dagen när jag är i Båstad?

Skriv svaren i kommentatorsfältet och skicka sedan även tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till: fredrik.sjostrom@leafsweden.se. Vi vill ha ditt svar senast den 5 juli och meddelar vinnaren dagen efter. 

Lycka till!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar