Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Ryssvärmen är min bästa kompis.

Ryssvärmen har anlänt!

Hej Ryssvärmen!

Du är min bästa vän. Jag älskar dig!

Snälla stanna tills i slutet av september eller något i allafall. Jag vill ha kräftskivor med dig, nakenbada med dig, äta salta nachos, hänga på klippor, spela backgammon på balkongen och massor av annat härligt tillsammans med dig.

Just nu vill jag dock mer än något annat ligga på stranden tillsammans med dig och läsa om Ken Ring i nya numret av Café. Vi gört’!

Puss Stina

(Jag bara måste ta vara på den här dagen, kan inte sitta inne och knappra på tangentbordet hela dagen fast jag har massor av fina bilder från i går. För man kan tydligen inte lita på Ryssvärmen. Även fast jag älskar den och lovebombar den konstant så försvinner den ofta utan ett enda ord. Den är en ganska rutten kompis på det sättet.)

P.S. Nya Café och nya ELLE är nu i butik. Med Café får du en film (välj mellan Brokeback mountain och We own the night) och med ELLE en pocketbok av Marian Keyes. Check it out! D.S

P.S.igen. I kväll vid 21.15 spelar Robin Söderling på centercourten, kom dit ni som är här. Sunset tennis är aldrig fel. D.S.igen.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar