Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Ruski style.

Gårdagskvällen började med middag med Daytradern och H&Ms PetraBuchingerEast innan vi promenerade bort till Berns för att gå på Make Up Stores cocktailfest och visning av nya ryskinspirerade kollektionen Czarinna.

Det var en orgie i till tänderna uppklädda tjejer. 95% sådana, 4% gaykillar och 1% straighta killar. Ett himmelrike för den där sista procenten kan tänkas. Om man går i gång på not-fashion-wise men jäkligt uppklädda tjejer. Det bjöds på bubbel, små smarriga snittar och visning. Berns miljö är dessutom som klippt och skuren för en fest med ryskt tema med alla speglar, guld, sammet osv.

Lagom till att vi kom dit så hade tyvärr batteriet i min kamera dött så jag fick plåta med min mobiltelefon. Blev inte skitbra om jag ska vara ärlig. Men wtf. Bilder i allafall.

Lånade en bild från Stureplan.se från visningen. Jag går privat inte i gång på den här looken. Älskar make up men föredrar att fokusera på antingen ögon eller mun eller kinder. Inte allt på en gång a la ruski-style. The more the merrier är inte riktigt min melodi.

Ida Nord-Larsson som jobbar Fieldwork och som vi hängde med i Båstad i somras gick visningen. Det är hon som är den lilla pricken som just spatserat ur ett gigantiskt Fabergéägg som inledde catwalken.

Som jag sedan sprang på inne på Riche. Då var hon sminkad mer i min smak. Fräsch som den allra fräschaste av nyponrosor! 

Appropå ryskt och ”the more the merrier” så var jag i Moskva för att gå på ELLE Style Awards 2007. När man är i en sådan stad där det förväntas att vara vräkigt och för mycket av allt så är det ju svinhärligt och då älskar jag det mer än livet själv! Men ”the more the merrier” när det kommer till smink på en blek svenska är inte riktigt lika hett. 

Kolla in det här liksom. Det var helt galet tacky och härligt. Dior är huvudsponsor av ryska ELLE-galan och hela galakvällen var liksom extra allt.

En blond gulligmullig (nytt ord när man inte vill säga rakt ut att någon är ett fetto) Stina tillsammans med min fd (saknade) kollega Monica Kämpe på ELLE Style Awards 2007 i Moskva. 

Alla gäster fick gå på en catwalk med smattrande fotoblixtar på väg in till fördrinken. Inte jättekul.

Utsikten från mitt hotellrum. Röda Torget. Vi bodde på Ritz-Carlton som även det var extra allt… Frukosten på hotellet kostade 1500 kronor per person. Det är lite juicey kan jag tycka.

Jaja, hur som helst: Tillbaka till Sverige och Stockholm…

Efter Make Up Store festen (som vi lämnade efter att ha sneglat och dissat en 300 meter lång goodiebag-kö) mötte vi upp Stureplansgruppens Petter Eneman och Levismannen Jerry Andersson

…och drog vidare till Kåken.

 

Där det dansades hela natten lång. I dag = trött. Nu = hem och sova. Tack för i dag kontoret. Jag drar nu.

 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar