Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Rise and shine!

God morgon!

Klockan är 06.17. Det är tisdagen den 18 augusti och det vankas snart presskonferens.

Jag har varit vaken i en halvtimme. Badat cocos-skumbad och målat naglana i en korallaktig färg av ingen annan anledning än att jag vill suga ut det sista i att lacka med något som matchar solbrännan. Tjusigt.

Jag är ruskigt pigg faktiskt! Känner mig som att jag är 15 igen då det enda som kunde få mig att gå upp och faktiskt vara pigg och glad tidigt på morgonen var när det skulle åkas på skidresa med klassen och pappa stod och stekte pannkakor och gjorde baguette (nej lyckligtvis inte med kaviar och stekt ägg som vissa i klassen hade och satt och smuttade på ackompanjerade av resterande klassens hatiska blickar) till matsäcken.

Eller att jag skulle med ett fakirflyg till ett fjärran land och få gå runt och sniffa tax-free en timme eller två ute på Arlanda innan vi lyfte.

Det var tider det!

Nu frukost. Ett fortsatt äppelkäckt humor och sedan taxi till PUB för att möta upp de andra och presentera vinnarna av Cafés Stora Modepris 2009!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar