Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Presschefen och världens längsta man.

Under veckan som gått har jag haft en hel del möten här nere i Båstad.

Bland annat med Rebecka Hjort som är presschef för såväl Collector Swedish Open Women som för Catella Swedish Open.

Vi har gått igenom strategin för morgondagens pressmöte och prisutdelningen av Sport Fashion Award 2009. Det känns supertryggt.

I övrigt så är det Rebecka och hennes kollegor som media kontaktar för intervjuer med spelarna, för att få info om presskonferenser och om allt annat som händer i Båstad nu.

De har häcken full skulle man milt sagt kunna säga. Och det lär inte bli mindre att göra nästa vecka då det är dags för herrarna att spela…

Under veckan som gått har damturneringen fått enorma mängder pressklipp som sitter upphängda inne i pressloungen. Det är i stil med vad vi får på ELLE-galan och Cafés Stora Modepris. Och det är inte lite.

Grattis Rebecka, bra jobbat!Rebecka Hjort,
presschef.

Den här proffsige mannen heter Per Forsberg är något i stil med 3 meter lång.

Det är Per som är speaker och konferencier för alla matcher, prisutdelningar och annat som händer på center courten.

I morgon är det han som chefar över prisutdelningen av vårt pris som sker just där mitt på banan. Sport Fashion Award 2009 inleds storskaligt med 4-5000 pers på läktarna.

Första semifinalen börjar kl. 12.00 och spelas mellan Caroline Wozniacki och Maria Jose Martinez Sanchez och direkt efteråt delas vårt pris ut. Köp biljett om du inte redan gjort det och kom dit.

Det ska dessutom bli sol. Schtek.

Vi ses!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar