Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Prada campaign f/w 2009

 

Pradas herrkampanj för hösten är plåtad av Hedi Slimane, vem annars, söta gossar, svartvitt, vemodigt och asymmetriska poser. Kampanjen är fin, otippade modeller men känns lite väl mycket Hedi och för lite Prada. Kollektionen i sig är helt fantastisk och en av de sakerna jag gillar med kampanjen är att detaljerna får komma fram. Jag måste hitta småsmå nitar att sätta på skjortkragen/koftan (som jag dock gjorde redan förra hästen men då med små pyramidformade nitar, som min vän Nikes pojkvän Rasmus har snott, den jäveln). En sak jag inte gillar är den stora skillnaden mellan herr- och damkampanjerna. Damsidan är plåtad av Steven Meisel, i färg, där damerna (bland annat svenska Julia Häfström) ligger vid svart vatten. Då Miuccia är ett extremt kontrollfreak borde detta inte ens finnas med på hennes världskarta?

 

 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar