Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Pics från Marstrand del 1. At day. All work and no play.

Nu har jag äntligen lyckats med att få tag på en minneskortsläsare och i dag ska kameran lämnas in på service. Så nu kan jag dela med mig av de utlovade bilderna från Marstrand, även om det var i helgen som gick och jag nu befinner mig i Båstad.

Daytradern och min kompis Jerry Andersson.

Min gamla kollega Micke Svensson. Han har bl a varit redaktionschef på Café och var dessutom norsk jultomte på alla våra julfester.

Visst är det läskigt? Man fattar ingenting. Hur liten är den där Daytradern egentligen?

Micke hade också en tradition där han kom upp på marknadsavdelningen en gång i veckan och utstöt ”veckans ljud”. Det kunde vara exakt vad som helst och jag tyckte att det var lika roligt varje gång. Micke – the human beatbox.

Okänd man steker med bandana.Jag. Så här solbränd vill jag vara jämt.

A wiev from the past. Utsikten från vårt lilla hus vi bodde i. Den var fin. 

Nu ska jag åka in till Helsingborg och fixa min ”champagne-nedsprutad-av-brat-skadade-kamera”.

För er som är i Båstad så är det i dag dags för tre svenskor att spela. Bland annat Sofia Arvidsson som möter favorittippade och förstaseedade Caroine Wozniacki i dag på centercourten. Första matchen spelas kl.11.00 och matchen mellan Sofia och Caroline är match nummer tre. 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar