Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Pics från årets jobbsommarfecke.

Lovade ju att inte bara lägga upp bilder på killar (vilket jag inte kommer kunna hålla helt…) så här är ett gäng bilder på tjejerna på jobbet. Några i allafall.


Sweetie: Julia Stridh, Cafés modeassistent som även har bloggen Personal Shopper, kolla in här.

Hot stuff: Edita Becker, annonssäljare på elle.se och cafe.se.


Bombshell: ELLEs Emma Aspelin.


Malette Tewolde-Berhan jobbar som AD på Aller Custom Publishing. Custom som det också kallas är en avdelning här på jobbet som gör tidningar åt ett helt gäng med företag. T ex. Bolaget som du kan hämta på Systemet, sminkkedjan Kicks tidning och även seglingstidningen The Island. The Island delas ut till alla som besöker Marstrand under Match Cup i sommar. Där kommer förresten ELLE och Café att vara med på ett hörn i form av en fest den 3 juli. Är du på Marstrand då? Håll utkik här i bloggen efter inbjudningar som jag kommer lotta ut.Hot tamales: Cafés moderedaktör Emine Sander och redaktionsassistent Victoria Nelson.

Heta som lava: ELLEs modeassistent Haddy Foon och praktikant Anna Öster.


Maria Karlsson och Marit Subic från annonsavdelningen.


Och så några män… Cafés nöjeschef Kristofer Ahlström och chefredaktör på cafe.se Daniel Kjellsson.


Lovely Mats Rydström kommer att chefa över förlagets sajter när Kjellsson och hans motsvarighet Lisa på elle.se tar semester.


Kristofer, Cafés AD Joel Perssson och Kjellsson. Den som får tag på filmerna från Joels afton kan ha en skrattfest hela sommaren. Den mannen. Jag säger bara: Den mannen regerar festen. Vilekn jäkla fest som helst. Om ni kollar in Kristofers inlägg om saker som hänt på våra jobbfester så ligger Joel bakom minst en av storysarna. Minst.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar