Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Miss Universe.

I dag var det såväl svenska Sofia Arvidssons som danska Caroline Wozniackis premiärmatch i Collector Swedish Open 2009.

Sofia torskade. Tråkigt för henne. Men det var kanske ingen som trott att det skulle sluta annorlunda… Otur i lottningen kan man väl ändå säga med tanke på att Sofia är den högst rankade svenskan på något i stil med 150 att möta Caroline som är rankad nia…

Svenska Ellen Allgurin däremot, endast 15 år gammal, vann däremot sin match! Superkul! Speciellt att se hennes glädje när segern var klar.

Caroline Wozniacki efter matchen. Hon sa något så otippat som att hon ”älskade Båstad”. Ungefär lika otippat som när en munplutande Miss Universe säger att hon vill jobba med att rädda utrotningshotade sköldpaddor och aldrig skulle spruta in något ”okänt läskigt” i läpparna.

Efter matcherna hade jag möte inför vår stora fest och prisutdelning, Sport Fashion Award 2009, som är nu på fredag. Träffade Tournament Director Thomas Wallén samt projektledarna Charlotte Sköldqvist och Vanja Hermelin från PR Event och gick igenom vad som kommer att hända på fredag…

…tillsammans med min kollega Caisa Olsson och Ida Nord-Larsson som är projektledare för festen från eventbyrån Fieldwork.

Festen kommer att bli grym! Dessvärre är det proppfullt på gästlistan så är du inte bjuden och har osat så får du följa festen på bloggen. Fast det förstås. Jag kan ju lotta ut att en av er som läser bloggen kan få komma med en kompis! Skriv svaret på dessa frågor i ämnesraden:

1. Hur många bloggar finns det på cafe.se?

2. Vilken är din favorit och varför? (Du behöver inte säga min för att vinna…hahaha. Jag vill veta helt ärligt vad ni tycker.)

Okej, då kör vi.

 

 

 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar