Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Midsommar på Helgagatan

Jag fick en förfrågan om hur min midsommar var och som den exhibionist jag är är det klart jag ger med mig. MIdsommar firades hos min älskade vän Joy på hennes fina innergård på Södermalm med enbart goda vänner där! En utomstående skulle glott ögonen ur sig, det var en riktig tonårsfest som innehöll allt en typisk svensk ungdomsfilm ska innehålla; otrohet, däckningar, gråt, spyor, olycklig kärlek, krossade glas och efterfest tills solen gick upp. Det fanns så mycket sill, potatis, akvavit och Reimersholmes svartvinbärssnaps så att man storknade. Elektra (ja, det är hennes riktiga namn) kom med idén att vi skulle köra Lambo, det slutade… någorlunda bra…

 

Lambo

Somrigt

 

Tamer hade köpt nya skor från Fifth Avenue Shoe Repair

Stockholm/Australiens snyggaste tvillingar, Elektra och Mirandra

Dans

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar