Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Kvällens fest.

För ganska precis ett år sedan hade vi jobbets sommarfest 2008 i regi av moi. Det blev en riktigt bra liten tillställning på vår bakgård vid S:t Eriksplan. Absolut hade en egen bar där det bjöds på fin-fina drinkar, det serverades Red Stripe i mängder, en somrig buffé, Thomas Rusiak och Mats Olsson spelade skivor och Hoffmaestro & Chraa körde live till alla förlagets tjejers stora förtjusning. Det var med anledning av den spelningen som bandet kom med på listan ”Killar vi gillar” i ELLE nr. 5/09. Hoffmaestro har sedan dess spelat på flera av de fester vi haft. På det senaste Cafés Stora Modepris, på vår fest under Match Cup på Marstrand förra sommaren och de ska nu spela på vår fest Sport Fashion Award, Marstrand 2009 i Båstad den 10 juli. Mer info kommer om det…

I dag vankas det hur som helst sommarfest på jobbet igen och jag har för ovanlighetes skull inte ett skit att göra med kvällens festivitet. Jädrans skönt måste jag säga! För i vanliga fall innebär det att när mina kollegor kan festa runt på ELLE-galan, Cafés Stora Modepris, Båstad-festen etc. så får jag stå och titta på i ett hörn. Vinstlotten kan man säga.

Men i kväll. I kväll kör vi! (Säger jag och ljuger lite lite grann.)


Bild på Hoffmaestro & Chraa från ELLEs plåtning.


Som Cafés Emine Sander stylade.  


Drnkar i långa kalla rader på förra årets jobbfest.


Cafés heta gotlänning Kristofer Ahlström som bloggar här visade sin softe stil på dansgolvet. Hoppas att vi får se den i år igen.


Hoppas också att kvällens partyplanner Lotte har styrt upp rader av bubbel. Det är sommar, solen skiner, alla är glada. Vi är värda bubbel!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar