Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Kristallen

I fredags var jag på Kristallen. TV-branschens motsvarighet till vår egen modefest ELLE-galan. Eller om vi snackar manligt mode – Cafés Stora Modepris.

Det var inte riktigt läge att plåta under själva prisutdelningen. Både för att jag glömde bort det men också för att det kändes jobbigt att slita fram kameran.

Men några pics från efterfesten below:

Sthlm-Cph:s producent Micke Svensson och jag. Micke var tillsammans med Filip och Fredrik nominerad till Årets program för Boston Tea Party samt till Årets nyhets- och debattprogram för Racet till Vita huset – Valvaka med Filip och Fredrik. Tyvärr blev det ingen seger. Orimligt. Helt och hållet orimligt.

By the way så är jag inte den enda som har finfin bild på Micke från Kristallen. Leif Paggan Pagrotsky lyckades också få Micke att fastna på bild

Min gamla Solna-kompis Niclas Rahm och hans grymma flickvän Jenny Oskarsson. Parents to be. Soon. Very soon.

Härliga Hannah Widell. Den enda förrutom jag som ville dansa.

Min stolsgranne Henrik Svensson. Under galan tävlade vi som seden sig bör om vilka tv-program som skulle vinna. Jag förlorade och är följdaktligen skyldig Henrik 4 shots. Men det var fan fusk. Henrik jobbar på Kanal 5 och har alltså koll. Jag har bara ettan, tvåan och fyran hemma. Dvs. Noll koll. Men jag är sjukt smart ändå. Läser massor av böcker..eehh.., eller nåt. Alltså, jag var tvungen att klippa bort mig själv på den här bilden. Har inga bilder från festen där jag själv inte är med. Känns intehelt okej. Nästan lika orimligt som att Micke Svensson inte vann.

Jenny Oskarsson, jag och min gamla kollega Frida Fahrman. Som nu jobbar på Kanal5.

Försökte övertala Torsten Flinck om att han ska vara med i ELLE-galan på något sätt. Modell, stylist, prisutdelare. Vi får väl se. Jag bodde förövrigt under en period i samma port som Torsten. Trevlig herre det där.

Tjing.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar