Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Kan man vara kär i hur många som helst?

Julia Stridh som är Cafés modeassistent och har bloggen Personal Shopper här på cafe.se skriver i dag om sin nya Prada-phone. Men.., nej, nej Julia.., jag har ett annat tips till dig för evig teknisk kärlek:

Nokia N97.

Shiiid asså… Den är bara för bra. Och snygg! Speciellt i vitt! Kolla in.

Kameran är verkligen outstanding och jag brukar varva med att plåta med den och min vanliga kamera Canon G10 (som också är helt i en klass för sig). Det är en perfekt telefon att blogga med och den gör livet ännu enklare än vad det redan är. Och för att vara komplett ärlig så rullar mitt liv redan på väldigt enkelt och näst intill exemplariskt as we speak. För jag är kär.

Jag är jättekär i min nya telefon.

Men jag är inte trogen… För jag är också kär i min andra finfina jobbtelefon. En vit skönhet vid namn Nokia E71. (Jag är inte sponsrad även om man kan tro det, jag gillar bara de här telefonerna väldigt väldigt mycket.)

Jag kanske till och med tycker att den är lite mer of a good looker när jag tänker efter. Och utseendet är ju som bekant allt. Bra hjärna eller snyggt face? Your choice! Jag valde en av varje…

Köp. Bara gört’!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar