Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Kan jag be att få en svart, tack?

Jag har haft den stora jobbförmånen att få köra runt i en superhärlig Volvo V70R den här sommaren. Eftersom vi har varit runt på så många ställen med Café och ELLE så krävs det ju att man har en schysst och grym ride. Och det har vi verkligen haft med den här bilen!

Först tyckte jag att den såg lite gubbig ut men efter att ha kört runt i den i X antal veckor så har jag ändrat mig helt! Den är helt och hållet grym! Bara massor av härliga finesser som exempelvis den som varnar för bilar som lurar i döda vinkeln med ett litet sobert ljus. Och backningshjälpen är ju guld när man fickparkerar. Och då är jag ändå en grym fickparkerare måste jag tillägga. Har bara smashat en sisodär tjugo sidospeglar genom åren…

Skulle jag köpa en ny bil nu skulle jag dock inte välja röd. Jag skulle välja en svart. Eller en sådan som jag hade förra sommaren. En vit Volvo C30 med vit skinnklädsel. Den var helt i min smak.

Hej Volvo, nu vet ni!

Nu ska jag dock skiljas från härliga bilen och åka och lämna tillbaka den till Volvo. En sorgens stund. Här posar min kompis (min kompis fast den är röd) tillsammans med ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman och Cafés redaktionschef Markus Kylén.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar