Annons

Café Arkiv
Café arkiv

Annons
 

JDM = Vans @ sneakersnstuff

Jeremy de Maillard är en bra kille


Jeremy de Maillard lärde vi känna på Adidas på den gamla goda tiden. Han har nu (eller för ett tag sen…) gått vidare till Vans – och är där Global någonting tror jag.

Annons

Eller Marketing Director för Europa, Mellan östern och Africa i alla fall. Hursomhelst – han är en av de snälla grabbarna som man gillar. Faktum är att vi gillar honom så mycket att vi kände att vi måste börja plocka in Vans. Så se fram emot att få se lite Vans skor hos sneakersnstuff inom en lagom snar framtid.

Den snygga bilden har jag stulit. Från boardsportsource.com, en mycket trevlig tidning som jag frekvent läser (eller så hittade jag bara den när jag sökte på Jeremy på google bilder…)

Vänligen ederst – Erik af sneakersnstuff

 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar