Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Jag hjärta Chanel!

Denna härliga lilla blanka vita låda damp ned på mitt bord härom dagen. Det är inbjudan till galapremiären av Coco – livet före Chanel. Jag min lyckans ost kommer att befinna mig i Los Angeles (även om jag är lite ledsen att missa filmen) detta datum och tänkte därför att jag skulle låta någon annan ta med sig en vän och gå i mitt ställe. Sugen?

Det är SF i samarbete med Zap Events som arrangerar galapremiären som är tisdagen den 15 september klockan 19:00 på biograf Skandia, Drottninggatan 82. Det bjuds på champagne och canapéer från klockan 18:15 och efter filmen fortsätter festen på NK med mer bubbel, musik och mingel. Klädsel: Classic chic. Vill du ha mina platser? Enkelt! Maila mig något snällt. Jag behöver det.

Ett tips förresten! Senaste numret av ELLE är proppat med Chanel-stuff. För att vi älskar Chanel! Om jag fick en plötslig löneförhöjning (hello chefen!) så skulle jag shallow enough fylla mitt badrumsskåp med deras cleana svart-vita urhärliga flaskor och burkar.

och helt solklart en ny flott väska.

Det är liksom något visst med Chanel som jag (eller iofs alla mänskliga varelser jag känner) inte kan låta bli att attraheras av. På tvåan i kväll kl. 22.30 så visar SVT andra delen av ”Modehuset Chanel”. Har du missat den första delen så kika in på SVT Play.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar