Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Jag är faktiskt också gullig!

Vi delar hus med eventbyrån Fieldwork och där jobbar duktiga eventproducenten Ida Nord-Larsson.

Ida har i dag varit tillsammans med sin pojkvän Oscar Durling i tre år.

Förutom att vara Idas pojkvän är Oscar lillebror till min gamla klasskompis Jacob Durling och själv gammal klasskompis med min lillasyster Isabel Samolov (Isabel även kallad Dvärg-Stinsen). Men inte nog med det. Han är också nattklubbschef på Sturecompagniet och en jäkligt trevlig och ödmjuk kille. Puh! Det vart långt… Nuff said!

I dag ringde det på dörren. Där stod en liten liten kvinna. Den lilla kvinnan hade en mycket stor blombukett i handen. Närmare bestämt gigantisk as in 50 långa röda rosor.

”-Por moi?” tänkte jag.

”-Aldrig i livet!” tänkte kvinnan.

Den var såklart till Ida. Från svärmorsdrömmen Oscar.

Sånt gillar vi! Mer blommor åt folket. (Med det menar jag – mer blommor åt mig! Jag är faktiskt gullig…)

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar