Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Jack Black på PUB.

I dag vankades det möte på PUB. Jag och min kollega Victoria Nelson träffade marknadsansvariga Marianne Perslow, Erik Edmark från pr-byrån AWB och Joe Black (Ja han heter faktiskt så! Glömde dock kolla om han är släkt med Jack Black) från härliga restaurangen Publik som ligger på plan3.

Nästa vecka ska vi nämligen presentera alla vinnare av Cafés Stora Modepris 2009 under en pressträff där. Så vi gick igenom allt som har med den träffen att göra. Det kändes mycket bra och allt är på bana.

Nu ska jag ned på stan och möta upp ett annat skönt gäng.

Det regnar dock hundar och katter utanför fönstret. Som vanligt när det är dags för mig att lämna skrivbordet och ge mig ut i verkligheten…

Bra flyt. På så många sätt.

Trevlig helg! 

Victoria Nelson-Snellson.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar