Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Hej då Marstrand!

Det är sista dagen på Match Cup 09 här ute på Marstrand. Min kamera är fortfarande trasig. Vilket är skittråkigt. Hann som tur är få ur några bilder från den innan den lämnade in.

Ovan Micke Svensson trollar.

Vårt lilla vita hus låg högst uppe på toppen och exakt invid fästningen.

Jerry Andersson sailor-style.

Jag dricker mycket vin. Det har blivit många klassiska fotopose-lekar den här veckan. Typ ”Stå långt borta, nej mer till höger, mer uppåt, MÄH! Pucko, mer upp sa jag, inte ner!” Och sen ser det (ibland) ut som att någon står och lyfter en båt med en hand. Eller har världens största balja med vin. Mycket festligt…

Så fort min kamera har blivit fixad ska jag lägga upp alla bilder från festen och annat härligt vi gjort på Marstrand. Mycket båtlyftningar.

Men nu, just exakt nu hägrar Båstad och jag är på väg att sätta mig i bilen. Vi ses!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar