Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Halsduk och Karatekid.

När vi var nere i Göteborg förra veckan med anledning av Whyreds butiksöppning så fick alla gäster den här halsduken designad av Jonas Nobel för Whyred.

Jag känner att den är lite för manlig för att jag ska använda den och tänker därför att någon av er kan få den av mig som en liten höstpresent.

Vill du ha den?

Maila mig svaret på den här frågan: Vart ligger Whyreds nya fräscha Göteborgs-butik?

Samt skriv med några korta små ord varför du vill ha den. Så kommer en jury bestående av den här söta karatetjejen Aleksandra Wasso som just börjat jobba med mig på marknadsavdelningen att vara enmansjury. Ni kommer att få se mer av Aleks i min kommande blogg på ELLE, då hon bland annat kommer att hjälpa mig med ELLE-galan 2010. Sweet.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar