Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Genmanipulerade blåbär. Göttigt!

Jag har blivit smått beroende av blåbär och hallon. Inte smått förresten. Helt besatt har jag blivit. Jag är galen i bär now a days!

Mina bärutgifter har snabbare än vad som är rimligt gått från i stort sett noll kronor till i allafall åttio kronor om dagen.

Men nu har jag insett att om jag tar ett litet dagligt stopp på Hötorget kan jag inte bara köpa bär för halva priset, jag kan också passa på att gå upp på H&Ms presskontor (som ligger ett stenkast från bärmeckat) och ta en kaffe med Petra Buchinger, Dejan Zlatanovic och Jenny Lane som jobbar där. Två trevliga flugor i en smäll.

Dejan plockar ihop accessoarer till den advitorial som ELLE och H&M gör tillsammans. Du kommer att kunna se hur jäkla snyggt det blev i ELLE nummer 11 som kommer ut den 14 oktober.
Fotograf Andreas Sjödin, stylist ELLEs créme de la créme Lisa Lindqwister, hår Erika Svedjevik, makeup Anya de Tobon och modell Dorotea. Bra team.   

Ett tips bara om du ska köpa bär på Hötorget: köp de stora genmanipulerade blåbären, de svenska ekologiska pyttesmå som ligger underst i skålen är kanske fräschare men fan inte lika goda. Inte i närheten.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar