Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Galen i sushi.

Hemma!

Har inte haft någon uppkoppling och haft massar av annat att göra så jag har inte hunnit blogga sedan vi var på mitt favvocafé Lilla Ro. Lovely för övrigt, jag menar verkligen allvar med att du måste åka dit! Kolla in mitt förra inlägg.

Hur som helst är vi hemma i Stockholm igen nu.

Kom hem vid tre i natt. Efter att ha släppt av Petra, Caisa och Ida så cirkulerade jag runt efter en parkeringsplats i 40 minuter innan jag till slut bestämde mig för att fulparkera mitt utanför min port (hade ingen böter i morse, det är så jag rullar…).

Struntade även totalt i att packa ur bilen och gick bara upp och däckade i min alldeles egna fluffiga säng. Så jäkla härligt!

Men nu sitter jag på kontoret igen.

Och försöker samla ihop min skit skulle man kunna säga…

Räknar ihop hur många tidningar vi sält i Båstad, hur många som tecknat prenumerationer på våra olika tidningar, hur många som tävlat, drar vinnare, fixar löner till de som jobbat och lite sånt. Rätt skönt faktiskt att vara på kontoret igen. Men bara lite skönt.

Det enda som känns mer än bara lite skönt är att jag fick min efterlängtade sushi till lunch i dag. Har längtat efter sushi i flera veckor.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar