Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Flygtrauma på hög nivå.

Jag satte mig på ett dödsplan på Bromma flygplats i fredags. Trodde på riktigt att jag aldrig mer skulle få nöjet att skoja om min kompis Putte Svärds nykläckta son Tito Frez. Riktigt ruskig tanke. Planet hade en trappa som såg ut som den var byggd av kottar, bara 20 stolar och endast ett kuldraperi mellan passagerarna och piloterna. Herregud. Jag var livrädd.

Hur som helst. Saker förändras snabbt.

Vi landade mindre än en timme senare i ett strålande soligt Visby, min perfekt packade väska kom åkandes på rullbandet och jag ser en stilig äldre man med taxi-hatt stå och hålla i en skylt med namnet Stina Samolov på. Tackar!

Bilen med mig i stannar sedan utanför en flådig fastighet innanför murarna och jag möts av min sweetie-pie-friend Lina Edvinsson som kommer gåendes mot mig med ett glas champagne.

Perfektion.

Perfektion av allra högsta grad.

När champagnen var slut begav vi oss ned till stranden där vi var bjudna på en middag som gick under namnet W30+. Pics below.

Caroline Schager.

Maria Danielsson.

En man som bar runt på vårt rosé.

Sonny Gustavsson till vänster, en av våra vänner som bjöd in till middagen. Mitt bästa minne av Sonny från när vi bodde i Åre och jag lärde känna honom är att han konskvent köpte två pizzor varje gång han besökte pizzerian. Inte för att han vile äta två. Nej, nej… Han tyckte att det kändes patetiskt med folk som åt pizza i sin ensamhet. Han åt den ena och slängde den andra…

Felix Herngren och den andra av kvällens värdar Nicke Edbjörk.

Den tredje hosten för kvällen Tobbe Larsson med sin förtjusande flickvän Frida.

Jag och min gamla kompis Claes von Matérn. Claes är en av delägarna i Hotell Granen i Åre. Åk dit! Bo där!

Alla som var på middagen fick ett härligt litet VIP-kort som gav oss fri entré och nöjet att slippa stå i kö på i stort sett alla ställen i Visby. Så efter middagen (som var riktigt bra) reds det upp till Gutekällaren. Som förövrigt ägs av Tobbe Larsson på en av bilderna ovan och jag tror att Nicke Edbjörk också har ett finger med i spelet..?

Perfekt kväll faktiskt. Kunde ha slutat i flygplans-slakt men slutade i ren och pur perfektion. 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar