Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Dubrovnik Fashion Week DEL 3

Fredagen började med en härlig frukost på ballkongen på Hotel Bellevue som både har en privat strand och en spa avdelning med jacuzi,pool, olika typer av bastu, massage, behandlingar samt en fantastisk utsikt.

 

Dagen bestod av bad och sol, tills det var dags att bege sig ner till dagens modevisningar. Minna Palmqvist hade visning idag så vi var noga med att hinna i tid. På väg ner till gamla staden där visningarna höll till hade vi hört talas om den enda ”alternativa klubben” i hela dubrovnik. Idag skulle det dessutom hållas ett performance i form av japansk bondage. Vi hittade den övergivna ingången och det övergivna huset. Det var väldigt mörkt och tyst. I skuggan såg vi en person närma oss. Marcela som kan språket frågade om det fanns någon klubb i här uppe i skogen? Personen svarade att vi gick upp förbi knarkar huset och upp i skogen skulle det finnas en klubb. Han skrattade lite.

Väldigt rädda tog vi oss upp och in i skogen, tills vi till slut kommer fram till en liten öppning och en fatastisk a´la Cosmic Wonder scenografi fanns framför oss. 

 

Efter en fantastisk uppvisning sprang vi ner till visningarna, och hann precis fram för att se Minna Palmqvist visning.

 

 

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar