Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Båstad vann över Brüno.

Nu har jag lämnat huset på Marstrand (som visserligen var gulligt och hade ett perfekt läge men var lika stort som en snusdosa vilket blev lite jobbigt) och istället installerat mig i crib de la crib nere i Båstad. Ja så lyxigt är det kanske inte men jämfört med vad jag bott de senaste dagarna så ja – überlyx! Appropå tyska ü så missade jag premiären av Brüno som jag var inbjuden till. Jäkligt trist. Men jag ska se den när jag kommer hem, har längtat ända sedan den första trailern kom.

Inleder istället de här två veckorna med att kolla på filmen Wimbledon på trean för att komma i rätt tennismood. Inte riktigt samma njutning som jag tror att Brüno kommer att vara… Men något att slöa loss till i allafall.

I morgon blir det dock tennis live istället för på tv. Collctor Swedish Open invegs nämligen i dag. Kolla in här för programmet om du vill komma ned och kika.

Förresten! Kom och hälsa på oss i ELLE och Cafés monter som ligger invid centercourten om du har vägarna förbi!

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar