Annons

Café Arkiv
Café arkiv

 

Äta apelsiner på Reimersholme.

Solen skiner och jag har semester. Kan det bli så mycket härligare? Ja det kan det kanske… För exakt ett år sedan gick jag runt och spejade ut över apelsinfälten hemma hos en kompis kompis sommarställe utanför Los Angeles. Det var minst 100 grader och vi plockade apelsiner som om det inte fanns någon morgondag. Oh, härliga dag! Shit vad jag kan längta tillbaka till just den där specifika dagen…

I dag vankades det istället frukost på Café Vurma som ligger i Hornstull där jag bor, (kan rekommenderas – speciellt nu när alla har börjat att jobba igen för då får man alltid solbord.)

Sen blev det Reimersplayan. Man kan ju alltid köpa med sig apelsiner från Konsum. Fint som snus. Men nu drar jag ut till landet en sväng och steker vidare… Det blir också härligt.

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar